Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Μ. Καλαθέρη: Προς την εφημερίδα Ευβοϊκή Γνώμη

Το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας, Καλαθέρη Μαγδαληνή, εκλεγμένο με το Τελευταίο Θρανίο παρέδωσε σήμερα την παρακάτω επιστολή στην εφημερίδα Ευβοϊκή Γνώμη για όσα επιεικώς απαράδεκτα έγραψε για εκείνη στο τελευταίο της φύλλο. Για να λάβετε όλοι γνώση, σας την παραθέτουμε αυτούσια.
Από το Τελευταίο Θρανίο


Καλαθέρη Μαγδαληνή                                              Χαλκίδα 12/3/2012

e-mail : kalatheri@sch.gr

Προς την εφημερίδα Ευβοϊκή Γνώμη

Στο φύλλο της εφημερίδας σας στις 9/3/12 και στη στήλη «κουβέντες» ο ανυπόγραφος συντάκτης σας, χωρίς να γνωστοποιήσει στους αναγνώστες τι σχολιάζει, προβαίνει σε αυθαίρετες ερμηνείες και καταλήγει στην τελευταία παράγραφο με μειωτικούς έως υβριστικούς, έντονα υπογραμμισμένους, χαρακτηρισμούς για το πρόσωπό μου, αποκρύπτοντας παράλληλα την ουσία όσων στο ιστολόγιο http://www.teleftaio-thranio.blogspot.com, ενυπόγραφα, εκθέτω.

Στο σχόλιό μου εξέφραζα θέσεις της κίνησης «Τελευταίο Θρανίο», που με την εμπιστοσύνη σημαντικής μερίδας συναδέλφων εκπροσωπείται με 2 μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας, τα οποία μάλιστα θα αλλάζουν. Θέσεις σχετικές με τις τακτικές των παρατάξεων, και προτροπή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για ουσιαστικότερες δράσεις και διεκδικήσεις. Εκλάβατε λανθασμένα το σχόλιό μου αυτό ως προσπάθεια λογοκρισίας της εφημερίδας σας και φαίνεται σαν να μου στερείτε το δικαίωμα μου ως ενεργού πολίτη να
εκφράζομαι ελεύθερα, εκπροσωπώντας μια μερίδα συναδέλφων μου. Πολύ φοβάμαι, ότι η στήριξη του θεσμού του συνδικαλισμού από άτομα χωρίς φιλοδοξίες δημόσιας προβολής και κομματικά βαρίδια, αν και απαίτηση της εποχής μας, ενοχλεί πολύ.
Καλώ την εφημερίδα σας να δημοσιεύσει την επιστολή μου αυτή, άμεσα, επανορθώνοντας όσα προσβλητικά και ανυπόστατα γράψατε για μένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.