Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Γενική Συνέλευση – Εκλογές αντιπροσώπων.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017, θα πραγματοποιηθεί τακτική Γενική Συνέλευση και εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων, για την 86η Γενική Συνέλευση του κλάδου. 

Την ημέρα αυτή τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, γι΄ αυτό και η παρουσία όλων είναι υποχρεωτική. Οι συνάδελφοι που δε θα συμμετέχουν στη Γενική Συνέλευση και τις εκλογικές διαδικασίες είναι υποχρεωμένοι να παραμείνουν στα σχολεία τους.

Η Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας, θα ξεκινήσει στις 8.30π.μ. και θα ολοκληρωθεί στις 13.30 μ. μ. 
Θα ακολουθήσει η ψηφοφορία , η οποία θα ξεκινήσει στις 13.30 στο 13ο Δημοτικό σχολείο Χαλκίδας και θα ολοκληρωθεί στις 19.30.

Η κατάθεση ψηφοδελτίων θα γίνει δεκτή έως την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017 και ώρα 21:00 στα γραφεία του Συλλόγου. 

Οι συνάδελφοι αναπληρωτές, αναπληρωτές ΕΣΠΑ και οι αποσπασμένοι από άλλα ΠΥΣΠΕ, σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου, μπορούν να συμμετέχουν στις διαδικασίες (Γενική συνέλευση και εκλογές) εφόσον τακτοποιηθούν οικονομικά την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης. Η συνδρομή για όλους τους αναπληρωτές, αναπληρωτές ΕΣΠΑ σύμφωνα με την απόφαση της 85ης Γ.Σ του κλάδου είναι 25 €. 

Είμαστε παρόντες, συμμετέχουμε και παίρνουμε όλοι μαζί τις αποφάσεις που αφορούν τη ζωή μας, το παρόν και το μέλλον μας.


Το ΔΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.