Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Σχετικά με τα κενά για τους /τις αναπληρωτές /αναπληρώτριες.

Ανακοινώθηκαν σήμερα τα λειτουργικά κενά των Νηπιαγωγών, των Δασκάλων και των Δασκάλων ΣΜΕΑΕ από το ΠΥΣΠΕ της Διεύθυνσης Π.Ε. Εύβοιας. Για να δείτε τους πίνακες πατήστε εδώ.


Για πρώτη φορά οι αιτήσεις για τοποθέτηση των αναπληρωτών εκπαιδευτικών θα γίνουν ηλεκτρονικά, οπότε οφείλουν οι ενδιαφερόμενοι/νες να καταθέσουν άμεσα τα δικαιολογητικά τους ώστε να δημιουργηθούν οι αξιολογικοί πίνακες. Πιθανότατα το ερχόμενο Σάββατο θα συνεδριάσει το ΠΥΣΠΕ με θέμα τις τοποθετήσεις αυτές. Υπάρχουν κενά σε σχολεία τα οποία δεν δόθηκαν στους πίνακες και ο αναπληρωτής αιρετός του Τελευταίου Θρανίου στο ΠΥΣΠΕ Μπάμπης Ζερβουδάκης, που συμμετείχε στη σημερινή (6-9-2017) συνεδρίαση, κατέθεσε τη διαφωνία του ως προς αυτό. Είναι πάγιο αίτημα του ΤΘ τα κενά να αναρτώνται όλα ταυτόχρονα στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Π.Ε. Εύβοιας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.