Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Αφιέρωμα στον Νίκο Σκαλκώτα.




Ο Σύλλογος Πολιτών «ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ» διοργανώνει αφιέρωμα στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Νίκο Σκαλκώτα με αφορμή τα 68 χρόνια από τον θάνατό του. 

Η εκδήλωση θα γίνει στο Ιστορικό Κέντρο της Χαλκίδας, στην Αίθουσα Τελετών της Σχολής Πεζικού την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 19.00.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει:

· Την εκπομπή της ΕΡΤ «Η επιστροφή του Οδυσσέα», ευγενική παραχώρηση του αρχειακού οπτικοακουστικού υλικού από το ΑΡΧΕΙΟ ΕΡΤ Α.Ε. στον Σύλλογό μας. 
Τα έργα του Νίκου Σκαλκώτα: 

- Ηπειρώτικος χορός

- Νησιώτικος χορός

- Κλέφτικος χορός

- Τρυφερή μελωδία

- Τρία δημοτικά τραγούδια

- Κρητικός χορός

- Αρκαδικός χορός

- Μαζωχτός χορός

Στο βιολοντσέλο ο Μαρσέλ Σπινέι.

Στο πιάνο η Γιάννα Γκαρά.

Μεταγραφή για βιολοντσέλο και πιάνο ο Μαρσέλ Σπινέι.

Ο Σύλλογος Πολιτών «ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ» ευχαριστεί θερμά την Σχολή Πεζικού Χαλκίδας για την διάθεση της αίθουσας, το αρχείο της ΕΡΤ Α.Ε. για την παραχώρηση της εκπομπής ¨Η Επιστροφή του Οδυσσέα», καθώς και τους χορηγούς μας: Βασιλείου Ζαχαροπλαστική, Κρασιά Πετρήεσσα, Cosmoglossa, Μεταφράσεις Διερμηνείες Μιράντα Παπαδοπούλου, Χειροτέχνημα ΑΝΝΑ’S Καλλιτεχνικό Εργαστήρι και Μ.-Ε. Μπρέτα-Μίχα Σταθμός ΕΙΧ Αυτοκινήτων. 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: Λιλή Ελευθερίου, Πρόεδρος 695 1946146


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.